Hvordan vedlikeholde en smart lås?

Som flere og flere brukerfingeravtrykklåser, gradvis begynner flere og flere mennesker å like fingeravtrykklåser.Fingeravtrykklåsen er imidlertid praktisk og praktisk.Vi må også være oppmerksomme på noen forhold under bruksprosessen for å unngå feil bruk eller vedlikehold, noe som kan føre til funksjonsfeil på den smarte dørlåsen og medføre ulemper for livene våre.

Fingeravtrykklåser ligner på de fleste elektroniske produkter

Hvis du ikke bruker den smarte dørlåsen på lenge, bør du ta ut batteriet for å unngå at batterilekkasje korroderer den interne kretsen og forårsaker skade på den smarte dørlåsen.

Så hvordan vedlikeholde den elskede fingeravtrykklåsen på riktig måte?

Forholdsregler for bruk og vedlikehold av smarte dørlåser:

1. Ikke heng ting påsmart dørlåshåndtak.Håndtaket er nøkkeldelen av dørlåsen.Hvis du henger ting på den, kan det påvirke følsomheten.

2. Etter bruk i en periode kan det være smuss på overflaten, noe som vil påvirke fingeravtrykkgjenkjenningen.På dette tidspunktet kan du tørke av fingeravtrykkinnsamlingsvinduet med en myk klut for å unngå gjenkjenning.

3. Det smarte dørlåspanelet skal ikke være i kontakt med etsende stoffer, og skal ikke slås eller bankes på skallet med harde gjenstander for å forhindre skade på overflatebelegget på panelet.

4. LCD-skjermen bør ikke presses kraftig, enn si banket, ellers vil det påvirke skjermen.

5. Ikke bruk stoffer som inneholder alkohol, bensin, tynner eller andre brennbare stoffer for å rengjøre og vedlikeholde smarte dørlåser.

6. Unngå vanntetting eller andre væsker.Væsker som trenger inn i den smarte dørlåsen vil påvirke ytelsen til den smarte dørlåsen.Hvis skallet er i kontakt med væske, kan du tørke det tørt med en myk, absorberende klut.

7. Smarte dørlåser bør bruke alkaliske AA-batterier av høy kvalitet.Når batteriet er funnet å være utilstrekkelig, bør batteriene skiftes ut i tide for å unngå å påvirke bruken.

Vedlikeholdet av smarte dørlåser ligger i å ta hensyn til noen små detaljer, og ikke overse dem fordi de ikke synes det er viktig.Dørlåsen er godt vedlikeholdt, ikke bare fasaden er vakker, men også levetiden vil bli lengre, hvorfor ikke gjøre det.


Innleggstid: 11. desember 2021